Шеф-кухар Євген Клопотенко придбав книгу «Смачна Кропивниччина» і вже взяв собі на замітку кілька рецептів.
Нагадаємо, наприкінці минулого року етнопроєкт «Баба Єлька» презентував книгу «Смачна Кропивниччина» — у ній зібрали рецепти автентичних страв області, зібрані у 80 експедиціях селами.
Офіційна презентація книги для всіх бажаючих відбудеться 19 січня під час званої вечері.
У той же час журналістка Ірина Требунських у Фейсбуці відмітила кухаря Євгена Клопотенка, якого могли б зацікавити автентичні страви, оскільки він цікавиться культурною дипломатією та має ресторан, де осучаснює традиційну українську кухню.
Він відповів, що книгу вже придбав.
«Книгу вже придбав. Сухі дріжджі і зливане молоко вже в роботі», — написав він.
Зливане молоко — це рецепт Наталії Терещенко з села Петрокарбівка Новгородківської громади — це кисломолочний продукт із пряженого молока.
Нагадаємо, Євген Клопотенко є автором нового шкільного меню і також опублікував відеорецепти шкільних старав.